• 11 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Marly van der Velden (Nina Sanders) en Gigi Ravelli (Lorena Gonzales) waren maandagochtend bij Koffietijd te gast om over hun opnames in Suriname te praten maar vooral om over hun karakters te praten.

De twee dames die in het echte leven goede vriendinnen zijn werdt gevraagd of hun karaktereigenschappen die in de serie zijn verwerkt ook hun echte karaktereigenschappen zijn. Van Marly zit er eigenlijk niks bij in het echte leven, de mensen die haar kennen zeggen ook vaak dat ze de karaktereigenschappen van Nina ook niet in Marly herkennen.

Gigi Ravelli heeft het veel minder. Volgens Gigi neem je altijd wel wat van jezelf mee zoals het uiterlijk en je stem. Gigi stopt haar eigen humor in dat van Lorena. “Veel dingen zijn gescript en dat is iets wat jezelf niet bent”. Er wordt vaak bij de Albert Cuyp dingen naar Gigi geschreeuwd als loeder.

Marly vertelde ook dat ze inmiddels geen vegetariër meer is, iets wat ze tot kort altijd is geweest. Ze werd zelfs in 2006 uitgeroepen als meest sexy vegetariër van Nederland door Stichting Wakker Dier.

Geef een reactie