• 16 januari 2011
  • Redactie
  • 5

Actrice Marjolein Keuning (Maxime Sanders) is momenteel dagelijks te zien in GTST wil weer gaan presenteren. Ze denkt aan een muzikale televisieprogramma. Een programma in de vorm van Het Gevoel Van zou ze heel graag willen presenteren.

Marjolein was vijf jaar lang te zien als het gezicht van de muzikale KRO-show Het Gevoel Van maar stopte in 2001, omdat ze toe was een een nieuwe creatieve impulsen. Antje Monteiro nam toen het show over en presenteerde de show tot het einde in 2005.

Ook een realityprogramma over muziek vindt Marjolein leuk. “Wat ik ook nog een keer wil doen is reizen met een camera op mijn schouder. Mensen filmen, vragen naar hun verhalen en samen muziek maken. Met echte mensen in de hoofdrol, niet die kruisbestuiving van BN’ers”.

Marjolein die getrouwd is met Henk Poort heeft nog meer dromen. “Ik droom ervan om zelf een speelfim te maken. Maar dan moet ik eerst de hoofdprijs in de loterij winnen, want ik wil aan niets en niemand concessies doen”.

Voorlopig heeft Keuning het naar haar zin bij GTST. “Voor mij als actrice is er altijd iets te spelen. Om Maxime goed neer te kunnen zetten moet ik haar valse trekjes filteren en gedachte snappen. Want ze is behoorlijk bitchy. Ik leer Maxime steeds beter kennen en ik ben gek op haar oneliners.

5 comments on “Marjolein wil presenteren

  1. Passion. Colour. Brio. Personality. But, on the other hand: those uninvited guests (notes, accents, tempi, volumes! ): Wham, bam: thank you, maam ?

  2. The posting of his theses on the church door was not an uncommon practice for questions for the papacy. It was the content that so angered the Pope because it exposed him. With the printing press available to him, he was able to publish and gain the support of authorities in Germany(who wanted freedom from Rome anyway). He also published in pictures for the common people and became their champion. It was favor from both that protected his life from the papacy.

Geef een reactie