• 27 januari 2011
  • Redactie
  • 5

Vanavond was de mannenveiling in GTST te zien. Het idee van Bianca Bouwhuis zorgde voor velen opmerkelijke combinaties. Zo lijkt er een nieuwe liefde op te bloeien, maar zijn er ook veel spanningen. Een overzicht van de gebeurtenissen tijdens de mannenveiling.

Rosa lijkt eindelijk een grote rol te krijgen in de soap. Al jaren speelt Rosa de huishoudster van de familie Sanders. Met de komst van Lorena, werd haar rol wat groter. Maar vandaag kreeg ze zelfs een eigen verhaallijn. Tijdens de mannenveiling greep ze haar kans om een bod van 200 euro te doen op Jef Alberts. Jef heeft echter zijn twijfels bij het bod van Rosa. Bloeit hier een nieuwe liefde op?

Ook rond Edwin en Lucas zijn er weer wat leuke ontwikkelingen. Tijdens de veiling deed Lucas een bod van 5000 euro, waarmee hij een hele dag Edwin tot zijn beschikking heeft. Maar of Edwin daar nu zo gelukkig van wordt? Ook gingen Sjoerd, Anton, Danny en Noud onder de hamer.

Via Twitter wordt er ook veel gesproken over de mannenveiling van GTST. De voornaamste vraag is toch, waar was Ludo? Waarom deed Anton wel mee aan de mannenveiling en deed Ludo Sanders niet mee aan het initiatief voor de slachtoffers van EEPASA?

5 comments on “Mannenveiling in GTST

  1. Now that the President’s put nuclear nonproliferation on the front burner, I certainly do. And with the new treaty with Russia, Obama’s doing what Reagan only hoped to do.

  2. The other day I was looking for info about Luther and found a movie PBS produced about his life. I read a juvenile biography about him a few years ago. I only watched the first part but it seemed to be accurate. It is an instant watch on Netflix.

  3. Sarahthanks. I guess you know all about feuds! I have lived most of my life in CA but lived in DC and Alexandria while my father worked in the Kennedy admin. so I understand some people just aint ever going to be closelike me and paul when he brings up the trade! Go Cs

Geef een reactie