Ludo Sanders, de grootste badguy uit de soap GTST. Hij was de man die heel de cast opsloot in een boot, hij was de man die Bowien van een cliffhanger liet vallen en was de man die Martine Hafkamp op een kansloos bootje op de Noordzee zette.

Doelgericht met zijn wraak, doelgericht met zijn meedogenloze acties. Even was het rust rond Ludo. Hij leek zijn leven te hebben gebeterd, maar niet voor lang meer. Morgen zal badguy Ludo Sanders zich weer van zijn slechte kant laten zien.

Ludo is totaal niet blij met het voorgenomen huwelijk van zijn dochter, Nina Sanders. Hij wil daarom ook alles op alles stellen om het huwelijk tegen te houden en gaat hier erg ver voor. Hij brengt haar vriendje Noud Alberts in financiële problemen, doordat hij een leverancier van hem als schuldeiser laat optreden. Op het moment dat Noud met zijn handen in het haar zit, verschijnt Ludo.

Dan krijgt Noud het aanbod van zijn leven. Ludo vraagt Noud hoeveel hij hem moet betalen om voor de rest van zijn leven uit het leven van Nina te blijven. Gaat Noud in op dit bod van de machtige Ludo Sanders? Wat voert Ludo nog meer in zijn schild? U ziet het morgen en binnenkort in Goede Tijden Slechte Tijden, elke werkdag om 20.00 uur op RTL 4.

Geef een reactie