De komende week hangt de bewoners van Meerdijk weer heel wat boven het hoofd. Rik begint te stoken in de relatie van Rikki en Sil. Bing valt voor de charmes van een nieuwe dame. Bij Ludo slaan de stoppen door als hij merkt dat Danny de vaderrol speelt voor Amy. Lorena krijgt een flinke tegenslag die haar alleen maar verder in de problemen werkt.

Maandag 10 januari
Rikki wil niet luisteren naar goede raad. Laura gaat ervan uit dat er voldoende redenen zijn voor een lage straf. Maxime en Nina worden achtervolgd tot in de jungle. Rik eist dat Sil zijn verantwoordelijkheid neemt.

Dinsdag 11 januari
Bing hoeft niet lang na te denken als de sexy Amber bij hem solliciteert. Nina is erg onder de indruk van de manier van leven in Suriname. Edwin wordt onzeker als Wiet zich opdringt (maar dat is niet de enige reden). Laura heeft het moeilijk met de verwijten die haar gemaakt worden.

Woensdag 12 januari
Rikki doet een romantische belofte, maar het is de vraag of ze die kan waarmaken. Sil staat voor een onmogelijke keuze. Het grijpt Lucas enorm aan als Edwin zich bizar gedraagt. Ludo wordt woedend als hij ontdekt dat niet hij, maar Danny voor Amy zorgt.

Donderdag 13 januari
Bing zit heel goed in zijn vel op het openingsfeest van de club; alles is klaar, iedereen is er (en hilarisch verkleed) en Amber wil hem. Charlie doet een ontdekking over Rik en begrijpt in één klap waarom Rikki zo verdrietig is. Sjors wordt er doodmoe van dat iedereen denkt te weten hoe zij zich voelt.

Vrijdag 14 januari
Lorena krijgt slecht nieuws… heel slecht nieuws. Als ze het probeert te ontlopen, raakt ze alleen maar dieper in de problemen. Sjors moet uit een onhandige situatie gered worden. Janine is het niet eens met de ‘goede’ raad die Ludo aan Lucas geeft. Danny heeft het idee dat hij gecontroleerd wordt als Maxime hem vanuit Suriname belt.

GTST, elke werkdag om 20.00 uur op RTL 4.

Geef een reactie