Komende week staan er weer heel wat onthullingen en spanningen te wachten in Meerdijk. Zo neemt Janine het huwelijk van Noud en haar dochter totaal niet serieus en wordt het mysterieuze plan van Bing ontdekt door Lorena.

De spanningen lopen hoog op de komende week in GTST. Dit wordt GTST de komende week van dag tot dag.

Maandag 24 januari
Lorena doet een verbijsterende ontdekking over Bing. Maxime probeert Jack over te halen om mee te doen aan de mannenveiling. Nina heeft geweldig nieuws, maar Janine neemt het niet serieus. Noud wordt boos op Nina als zij haar mond voorbij praat.

Dinsdag 25 januari
Ludo doet erg zijn best om Noud het leven zuur te maken. Bing en Lorena komen lijnrecht tegenover elkaar te staan. Jack vermoedt dat Lorena iets voor hem verbergt. Rikki probeert een feest voor Rik en Charlie te regelen, het probleem is dat het low budget moet.

Woensdag 26 januari
Charlie stuurt Rik weg als hij veel te laks met hun aanstaande huwelijk omgaat. Haar avond eindigt echter met een onverwachte wending. Bianca raakt erg teleurgesteld als Sjoerd en Edwin terugkrabbelen op een belofte. Danny wordt voor het blok gezet door Maxime en vindt dat maar niks.

Donderdag 27 januari
Edwin trotseert zijn vader als ze ruzie krijgen om Wiet. De ene na de andere man laat zich van zijn aantrekkelijkste kant zien tijdens de mannenveiling. Maxime bombardeert zichzelf daarbij tot leidster en krijgt Janine tegen zich. Charlie en Danny delen een geheim.

Vrijdag 28 januari
Rik wil Charlie voor zich winnen, maar komt met een ‘verkeerd’ plan. Edwin ontdekt wie er op hem geboden heeft. Jef is onzeker over Rosa’s bedoelingen. Sjors laat Danny weten dat ze er voor hem is als hij haar nodig heeft.

Geef een reactie