Na een spannende week, hangt de bewoners van Meerdijk ook komende week weer veel boven het hoofd. Opbloeiende liefdes, illegale praktijken, wraakacties en nog veel meer. Dit staat de bewoners van Meerdijk de komende week te wachten in Goede Tijden Slechte Tijden.

Maandag 17 januari
Tot zijn grote verrassing nodigt Sjors Danny uit voor een intiem etentje en het wordt nog gezellig ook! Als het misgaat in de jungle verricht Jack een ware heldendaad. Er gebeuren illegale dingen in de club waar Bing geen weet van heeft. Luie Lucas laat zich gelden als mede-eigenaar.

Dinsdag 18 januari
Als Bing wordt uitgedaagd door Amber, vindt hij dit reuzespannend. Toch zal hij een grens moeten stellen. Charlie wil dat Rik zijn dochter de waarheid vertelt over Sil. Bianca wil de slachtoffers van EEPASA financieel helpen. Door Janine komt ze op een idee.

Woensdag 19 januari
Wiet wordt onzeker als Edwin haar intimiteit afkapt, dus doet ze hem een gevaarlijk voorstel. Rik moet kiezen tussen werk en in ondertrouw gaan met Charlie. Rikki ziet er tegen op als ze naar het politiebureau moet. Laura krijgt een grote klap te verwerken.

Donderdag 20 januari
Anton verstoort de wonderlijke avond van Wiet en Edwin. Maxime bekent Danny dat ze hen heel erg gemist heeft en wil weten of dat wederzijds is. Noud is onder de indruk van Nina’s nieuwe levensvisie. Jack viert zijn thuiskomst op romantische wijze, maar krijgt een koude douche.

Vrijdag 21 januari
Eerst is Ludo blij met Nina, maar later. Om haar uit de tent te lokken, organiseert Noud een grote verrassing voor Nina. Bianca rekruteert Maxime voor haar plan. Ze doet dit buiten Janine om en weet niet wat ze zich op de hals haalt. Jack ontdekt dat hij toch wat klein behuisd is.

GTST is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Geef een reactie