• 28 januari 2011
  • Redactie
  • 1

Oud-GTSTacteur Koert-Jan de Bruijn wordt in augustus dit jaar voor de tweede keer vader. Hij en zijn vriendin Charlotte zijn dolgelukkig met de zwangerschap. Het stel heeft samen al een dochtertje van 2 jaar, Keetje Sofia.

Charlotte heeft de eerste weken van de zwangerschap wat last gehad van ochtendmisselijkheid, maar gelukkig is dit helemaal over en kunnen ze met alle teugen gaan genieten van de komst van hun tweede kindje. Met de baby gaat alles prima bleek uit de 12 weken echo die ze deze week hebben laten maken.

Koert-Jan de Bruijn speelde in Goede Tijden Slechte Tijden de rol van Dennis Alberts. Na zijn vertrek is hij zich vooral gaan richten op presenteren. Momenteel presenteert hij een ochtendprogramma bij Disney XD.

1 comment on “Koert-Jan de Bruijn wordt voor de tweede keer papa

Geef een reactie