De afgelopen week zijn de kijkcijfers van GTST stabiel gebleven. Na een spectaculaire week met de onthulling van Sil Selmhorst, beleefde GTST een kijkcijferrecord. GTST weet de kijkers goed beet te houden, slechts enkele kijkers hebben zij ingeleverd, nadat de verhaallijn rondom de moord van Rutger Goedhart is verlopen.

Afgelopen week is de spanning rond de verhaallijn sterk afgenomen. De nasleep is nog goed in beeld gebracht. Zo maakte Sil de relatie met Rikki uit, in opdracht van haar vader Rik. Maar zagen we ook hoe Lorena nog op de vlucht sloeg voor Jack en terecht kwam in een kolkende rivier. Daarnaast zijn ook enkele nieuwe verhaallijnen gestart. Zo maakte Amber haar entree in de soap en werd de nieuwe club van Bing en Lucas geopend en kreeg de naam ‘Dansa Toria’.

Al deze gebeurtenissen zorgde voor een stabiele lijn in de kijkcijfers deze week. Zo keken er maandag maarliefst 1.488.000 mensen naar de soap. Dinsdag zijn de aantallen weer wat verder gestegen tot 1.562.000 kijkers. Woensdag zakte de bezoekersaantallen weer tot net iets onder anderhalf miljoen en keken er 1.482.000 kijkers. Donderdag was de opening van de nieuwe club, dit was goed te zien in de kijkcijfers. Het aantal kijkers steeg weer tot 1.733.000 kijkers. Gisteren zagen vervolgens maar liefst 1.522.000 kijkers hoe Lorena eindigde in een waterval. Deze week keken er gemiddeld 1.557.400 kijkers naar GTST, of zij deze stabiele lijn ook volgende week zullen behouden blijft afwachten. De verwachting is dat de kijkcijfers ook volgende week nog hoog blijven, aangezien er een idee bedacht moet gaan worden om Meerdijk uit de financiële problemen te halen.

8 comments on “Kijkcijfers blijven stabiel

  1. Oh Shef, Im afraid youah facts mixed up. Everything is a Zionist conspiracy, like the Cordoba Houseerr Park 51, and 9/11. Just ask the peacful Muslim community.

  2. Its the way that the Sound of the quiet moments took over that hall, floating in it – the audience as quiet as Ive ever heard it – that Ill remember.

  3. 7.Street Wear-Yeah we all gripe about it all the time but it continues to push the culture and keeps the lights on for many of us. Stop complaining guys were dam lucky when ya think about it.

  4. B & Melanie (?) Thanks for the info on Harry Morgan. I knew he had been in a couple of shows. I dont think I remember Ben Alexander.

  5. Raiders, Die Hard, Rocky IV, Pulp, Goodfellas, Mementoso many awesome films. And great 97 pick. GWH would be my choice too, no question about it!

  6. Larry redefined the game. Dirk picked up a few aspects of Larrys game, polished it, threw in a little Mchale, and excelled. I admire Dirk. His career is the best possible tribute to Larry Birds greatness.

Geef een reactie