• 12 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Gisteravond heeft Juliette van Ardenne haar opwachting gemaakt in de soap GTST. In GTST heeft zij de nieuwe vaste rol als hoofd bediening gekregen in de nieuwe club van Bing en Lucas.

Hiermee is haar eerste verhaallijn van start gegaan. Zo konden we gisteren zien hoe de vonken van haar en Bing er af spatte. Er hangt liefde in de lucht voor Bing, maar of Sjors daar zo blij mee is?

Juliette van Ardenne is in de huid gekruipen van Amber de Wilde. Amber wordt de nieuwe liefde van Bing. Enkele weken terug werd er in RTL Boulevard nog aangegeven dat het echter ging om een tijdelijke rol, echter doen daar zowel het management van Juliette van Ardenne als RTL zelf geen mededelingen over.

In GTST speelt Amber een heel ander karakter dan de actrice achter de rol. Ze speelt zo iemand die heel lastig is in te schatten. “Ik moest vooral mijn vrouwelijke en seksuele kanten naar voren laten komen, dus dat is ook wel een keer geinig om te doen.”, zo liet Juliette weten in een interview.

Het publiek kan Juliette al kennen. Ze speelde eerder al in andere series, maar kreeg nationale bekendheid door haar rol in ZOOP. De eerste aflevering met Juliette van Ardenne is gisteren bekeken door maarliefst 1.562.000 kijkers.

Geef een reactie