• 21 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Ze is pas net één week de nieuwe bitch van Goede Tijden Slechte Tijden of internet en Twitter staan vol met heftige reacties. Het is lang geleden dat een karakter uit de soap zo leefde onder de kijkers.

Juliette van Ardenne (27), bekend van Zoop en ONM, smult er van. “Hoe gevaarlijker het personage, des te spannender ik het vindt”, zo zegt ze in een interview.

Net als haar optreden in Onderweg Naar Morgen zal Juliette ook in GTST slechts enkele maanden te zien zijn, maar het was voor de Haagse actrice een kans die ze niet kon laten liggen. “Of ik auditie wilde doen. Natuurlijk ik keek als klein meisje al naar GTST. De ontvoering van Daniël, lang geleden, maakte toen grote indruk op me. En dan maak je er opeens onderdeel van uit en zit je op de barkruk in café De Koning”.

Hoelang haar opnames nog duren en wanneer haar personage weer uit de serie verdwijnt wil ze niet kwijt. Maar het karakter Amber de Wilde is er eentje die niet snel vergeten zal worden. Als de nieuwe vlam van Bing Mauricius heeft ze zich in korte tijd de woede van menige fans op de hals gehaald.

“Het is veel minder interessant om een braaf typetje te spelen. En Amber is een kille en manipulatieve tante. Zo eentje die over lijken gaat om haar doel te bereiken. En zich er niet voor schaamt om haar seksuele kanten naar voren te halen. Op de rand van overleven, zoiets”. Het is in elk geval geen voorbeeld van typecasting als je Juliette naast haar eerdere gespeelde personages legt.

Geef een reactie