Dit weekend werden de kijkers van GTST het weekend ingestuurd met een zeer prangende vraag. Overleeft Lorena haar avontuur in de waterval? Kan Jack van Houten, haar grote liefde, haar nog helpen?

Gisteren zagen we hoe Jack naar Suriname reisde om zijn grote liefde op te halen. Zijn grote liefde is echter op de vlucht geslagen. Zij denkt nog steeds dat ze verdacht wordt van de moord op Rutger Goedhart en wil haar vriend niet meer onder ogen komen, na de velen leugens.

Na een lange tocht door de jungle kan ze geen kant meer op, springt ze in de kolkende rivier, maar ze verliest de grip en belandt in een waterval. Maandag krijgen we te zien hoe Lorena steeds verder wordt overspoelt met water. Jack springt de rivier in en probeert haar te redden en zwemt naar haar toe. Maar als hij haar smeekt om zijn hand te pakken, spoelt de rivier Lorena mee.

Uiteindelijk weet Jack Lorena uit het water te vissen. Ze overkomt niets en blijft ongedeerd. Dan krijgt zij het goede nieuws te horen, Sil is opgepakt voor de moord op Rutger en de zaak is afgelopen. De toekomst voor Jack en Lorena kan nu eindelijk beginnen. Jack geeft haar een liefdesverklaring, waarna een zoen volgt.

Maar er gebeurt maandag meer in GTST. Zo ontdekt Bing pillen in de tas van Amber. Hij wil dat ze vertrekt, want hij wil geen drugs in zijn club.  Uiteindelijk krijgt hij een uniek aanbod. Bing mag delen in de winst van de drugs, om zo zijn schuld af te kunnen lossen en Lucas uit te kunnen kopen.

6 comments on “Jack redt Lorena

  1. Let me get this straight you visit our website and your only comment is #9 “Mr. Gonzalez” to you TD’catch wasn’t listed as a fluke catch over a bum DB wearing a #1 uniform. Who cares because OUR TEAM not YOUR TEAM won. Fluke catch or not #9 has another TD and the TROJANS have another loss.

  2. One question: How many great performers ever became great performers by doing things like everyone else? Lets hope we can recognize a true one-of-a-kind. We can be sure the PUBLIC willnot to speak of the managers who have halls to fill!

  3. Luther is known for starting the Reformation with the posting his 95 Theses on the church door at Wittenberg. I always thought that pounding something on a church door was kind of amusing, and had kind of a commic book understanding of that event. However, through reading this week, I learned that posting disputes on the church door was common practice.

  4. hahaha, who the fuck cares if they hadguys on the dl? maybe the cubs should getsome good back up players, like the soxwere smart enough to do. and a team shouldnteven have 8 guys on the dl, thats justpathetic. suck on that one. dumbass.

Geef een reactie