Nina (Marly van der Velden) en haar soaptante Maxime (Marjolein Keuning) kwamen vrijdag 7 januari aan in Suriname voor een heerlijke welverdiende vakantie. Nina moest er hoognodig tussen uit, zij heeft het even helemaal gehad met de liefde. Aan de andere kant van het oceaan komen ze tot hun verbazing Lorena (Gigi Raverelli) tegen.

Lorena die bang is dat haar liefde Jack van Houten (Mark van Eeuwen) denkt dat zij Rutger Goedhart (Edwin Rutten) heeft vermoord. Zij is dan ook op de vlucht voor Jack maar wil het graag stilhouden. Tot verbazing van Lorena weten Nina en Maxime van niks en daarom zegt Lorena dat ze op vakantie is.

Wanneer Maxime en Nina argwaan krijgen en geïriteerd zijn wanneer Lorena hen achtervolgt in de Jungel vragen ze uitleg. Uiteindelijk verteld Lorena waarom ze in Suriname is en vraagt Maxime en Nina het stil te houden, niemand mag het weten vooral Jack niet. Samen genieten Lorena,Maxime en Nina van het moois dat het Zuid-Amerikaanse land te bieden heeft.

Geef een reactie