• 12 januari 2011
  • Redactie
  • 0

Vrijdagavond zal de soap GTST worden gepersifleerd in de TV Kantine. In het populaire programma van Carlo Boszhard en Irene Moors worden wekelijks bekende Nederlanders en tv-programma’s op de hak genomen door grappige persiflages. Zo is eerder Jan Kooijman al diverse malen gepersifleerd.

De persiflages van Carlo en Irene zijn begonnen met de rubriek Pittige Tijden in hun kinderprogramma Telekids, in de jaren 90. Hiermee braken zij door met de inmiddels bekende persiflage op Arnie, Linda, Roos, Ludo, Rik en Jessica. Na Pittige Tijden werden in het programma Life & Cooking de persiflages overgenomen, maar kwam GTST vervolgens niet meer aan bod. Het is inmiddels ruim 11 jaar geleden dat het RTL-duo de soap heeft gepersifleerd.

Het resultaat is aanstaande vrijdag om 22.30 uur te zien op RTL4, direct na de liveshow van The Voice of Holland.

Geef een reactie