Morgen krijgen we in GTST te zien hoe de nieuwe club van Bing zal worden geopend met een groots openingsfeest. In GTST wordt al enkele afleveringen toegewerkt naar de opening en in gebruik name van dit nieuwe decor.

Echter is dit decor niet zo nieuw als men denkt. Morgen zullen we namelijk zien dat het decor al eens eerder op de Nederlandse televisie is geweest.

Het decor van de nieuwe club van Bing, is namelijk het zelfde decor als van de club de QBF uit de BNN-soap ONM. De QBF was een club in ONM en was hiermee het mooiste en grootste decor. Het decor is wat aangepast en momenteel het toneel voor de nieuwe club van Bing en Lucas.

Maar er staan morgen meer onthullingen te wachten. Zo bloeit morgen de liefde op tussen Amber en Bing, dit terwijl Sjors toe moet kijken hoe de liefde opbloeit. Maar ook zullen er morgen weer nieuwe ontwikkelingen zijn tussen Edwin en Lucas. Ook komt Rikki naar het openingsfeest, daar zal ze haar excuses maken aan Sjoerd nadat ze boos op hem wordt, aangezien Sil haar gedumpt heeft. Het belooft morgen dus weer spannend te worden in Meerdijk.

Geef een reactie