• 21 januari 2011
  • Redactie
  • 6

Jan Kooijman blijkt een multi talent. In GTST heeft hij al zijn acteertalent laten zien, maar ook in So You Think You Can Dance heeft hij al zijn vakkennis van dansen getoond. Jan Kooijman, bekend als Danny de Jong in GTST, hoopt nu op een carriére in de musicals. Betekend dit het einde van Jan Kooijman in GTST?

Eind februari gaat er een nieuwe musical in premiére rond Paul de Leeuw. Paul de Leeuw krijgt deze musical als eerbetoon voor zijn 50-jarige verjaardag. De Telegraaf heeft al enkele artikelen geschreven rond de musical. Grote namen zouden namelijk zijn uitgenodigd voor de audities van de musical. Maike Boerdam, Brigitte Heitzer, Bastiaan Ragas en Rene van Kooten zijn uitgenodigd om auditie te komen doen. Maar ook Jan Kooijman heeft een uitnodiging ontvangen.

Momenteel is er nog steeds geen exacte informatie naar buiten gebracht. GTST fans bespreken het onderwerp momenteel al op Twitter. Veel reacties geven aan dat ze hopen dat Jan Kooijman de rol niet krijgt, aangezien hij dan (tijdelijk) GTST zal moeten verlaten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

6 comments on “Gaat Jan Kooijman GTST verlaten?

  1. “Betekend dit” en “50-jarige verjaardag”……. Wie schrijft deze artikelen en wie keurt ze goed? xD Tenzij de verjaardag van Paul de Leeuw niet 1 dag, maar 50 jaar lang aanhoudt… Sorry, dit soort fouten op een officiële website vallen bij mij nogal snel op, en dan kan ik mijn mond er niet over houden. Perfectionist & bemoeial, ik weet het. 😛

    Enfin, als Jan die rol in die musical zo graag wil, gun ik het hem van harte. Tuurlijk, het zou jammer zijn als hij (tijdelijk) de serie uit zou gaan, maar hij moet doen waar hij zich het beste bij voelt. 🙂

Geef een reactie