• 21 januari 2011
  • Redactie
  • 1

Ferry Doedens (Lucas Sanders), heeft gisteren gemerkt dat ook BN’ers een boete kunnen krijgen. In het openbaar vervoer is de acteur op de bon geslingerd. Ferry is bekend geworden door zijn homorol in GTST.

In de metro zat hij met zijn voeten op een bankje tegenover hem. Op Twitter meldde hij: “Ik krijg op dit moment een boete in de metro. Omdat ik mijn voeten op de bankjes had”.

De boete was een bedrag van 70 euro. Ferry was ‘not amused’ en liet dit vervolgens via Twitter ook goed merken dat hij niet gediend is van het onrecht dat hem is aangedaan. “70 F—G EURO. Wat. Heeft u niks beters te doen?! Ik ben in ieder geval 70 euro lichter. EN BEDANKT”. Vervolgens twitterde Ferry dat er ook nog ergere dingen waren die een mens kon overkomen.

1 comment on “Ferry op de bon

Geef een reactie