Vanavond komen er in GTST weer nieuwe ontwikkelingen rond de verhaallijn van Edwin en Lucas. Lucas is er van overtuigt dat Edwin homo is, maar Edwin blijft ontkennen. Op Oudejaarsdag heeft hij een relatie gekregen met Wiet van Houten, waarmee hij wil tonen dat hij echt geen homo is. Maar toch blijkt hij er niet onder uit te kunnen.

Toen Wiet en Edwin namelijk samen seks zouden gaan hebben, hield Edwin de boot af. Hij gaf aan dat hij het niet kon en het te snel vond gaan. Edwin en Lucas hebben al een keer samen gezoend, voor Lucas het ultieme teken dat Edwin niet uit de kast durft te komen.

Vanavond krijgt de verhaallijn een vervolg. Lucas brengt een bezoekje aan Edwin en wil graag weten waar hij mee bezig is. Als vervolgens Lucas Edwin begint te zoenen klapt de bom voor Edwin. Edwin wordt kwaad, zet Lucas buiten het huis en schreeuwt dat Lucas een vieze flikker is. Hoe lang gaat het nog duren voordat Edwin uit de kast komt? Zullen Lucas en Edwin ooit samen een relatie beginnen? We zien het elke werkdag in GTST.

1 comment on “‘Edwin is Lucas zat’

Geef een reactie