Charlie zal vreemdgaan in aanloop naar de grote bruiloft. RTL heeft gisteren een persfoto vrijgegeven van de striptease van Ruud de Wild. De radio-dj komt naar Meerdijk voor het vrijgezellenfeest van Charlie. Maar dat is niet het enige dat de gemoederen bezig houdt rond de bruiloft.

RTL gaf ook een zeer opmerkelijke spoiler weg rond de verhaallijn van de bruiloft. ‘Ondanks de geldzorgen van Rik en Charlie lijkt er toch een romantische trouwerij aan te komen. Maar kort voor het huwelijk wordt de liefde van de twee ernstig op de proef gesteld, wanneer Charlie een door lust ingegeven vrijpartij beleeft met een wel erg bekende Meerdijker. De aanstaande vrouw van Rik besluit haar grote geheim voor zich te houden, maar hoe lang houdt ze dat vol?’. Zo liet RTL weten in een persbericht. Het vrijgezellenfeest en de bruiloft van Rik en Charlie zijn al zeer binnenkort op tv te zien.

5 comments on “‘Charlie gaat vreemd’

  1. I think evolution uses the God of the Gaps argument. Evolutionists fill in “evolution” everywhere they accuse the theist of throwing in ‘God.” I think it is difficult to provide evidence for evolution of fears and feelings, which are non-material.

  2. When we sold Outlander, the publisher held onto the book for 18 months, trying to figure out what to sell it as. They finally decided thatof all the different classifications the books could fit inRomance was by far the largest single market.

Geef een reactie