Het wordt heel erg spannend. De nieuwe verhaallijnen lopen op tot een climax. Spanningen en liefde worden weer elke werkdag op de buis verschenen. Ludo kan zijn woede niet langer meer in houden en enkele oude bekende maken hun rentree. Dit hangt de bewoners van Meerdijk boven het hoofd!

Familie Bouwhuis
Wiet baalt van Lucas’ hebberige gedrag. Ook wordt ze onzeker door Edwins keuzes. Later: Wiet wordt verdrietig als Edwin geen zin heeft om met haar uit te gaan. Wiet krijgt tegenvallend nieuws en glijdt steeds verder af. Wiet baalt als een stekker als Jack een geheim van haar aan Edwin verraadt. Sjoerd en Edwin fantaseren over een wild verjaardagscadeau voor hun vader. Sjoerd heeft een afspraakje met de oudere vrouw die hem op de veiling ‘kocht’. Hij zit in een date from hell. Dit blijkt namelijk Maria de Jong (Joke Bruijs) te zijn!

De club van Bing
Legaal of illegaal… Bing is blij met het bedrag dat hij in handen krijgt. Amber weet Lorena en Sjors te verrassen.

Huwelijk Rik en Charlie
Charlie krijgt een wilde verrassing op haar vrijgezellenavond. Rik wil van Danny weten waarom hij zo moeilijk doet als huwelijksgetuige. Charlie is superzenuwachtig over het huwelijk, dan verschijnt een vermoeide reiziger aan wie ze al haar twijfels kan vertellen… Danny wil Maxime meenemen naar het huwelijk, maar Rik ziet dat niet zitten. De huwelijksdag van Charlie en Rik kent de nodige ups en downs. Zo is de surpriseparty voor het bruidspaar met recht een surprise en raken Danny en Maxime zeer geïnspireerd door het huwelijk. Later: Danny weet Maxime te verrassen. Verder moet Maxime een genante situatie rechtzetten. Als Rik de trouwvideo ziet, doet hij een verontrustende ontdekking. Charlie probeert aan Rik te ontsnappen. Danny maakt een geheime afspraak, denkt hij.

Relatie van Noud en Nina
Ludo zet Noud onder druk. Nina confronteert haar vader met wat ze van Lucas gehoord heeft. Ook Janine geeft Ludo de wind van voren. Ludo bezweert Nina dat hij haar en Noud nooit meer zal dwarsbomen, maar dan maakt hij een fout. Nina krijgt slecht nieuws en moet naar het ziekenhuis komen. Ludo vraagt Anton te liegen tegen de politie. Maxime is boos op Janine. Laura is radeloos na wat er met Noud gebeurd is. Janine wil Ludo wel geloven, maar diep in haar hart voelt ze dat hij liegt. Anton vindt het een belediging dat Ludo hem niet vertrouwt. Laura wordt radeloos als ze de uitslag krijgt van de dokter. Bianca krijgt schokkend nieuws.

Jef’s liefdesleven
Jef krijgt het idee dat Rosa iets van hem wil. Ook wordt hij verrast door een oude liefde. Zijn grote liefde Barbara maakt namelijk haar comeback in Meerdijk.

Geef een reactie