• 19 januari 2011
  • Redactie
  • 0

SBS 6 zet zich schrap. In de strijd om de kijker halen zij het paradepaardje van stal. Met Sterren Dansen op het IJs willen zij de kijker gaan terug winnen. Het lijstje met BN’ers wordt zeer uitgebreid. BN’ers binden massaal de ijzers onder, om SBS van de ondergang te redden.

Zo ook Babette van Veen. In RTL Boulevard liet ze weten:”Ik wilde mijn zinnen verzetten en even iets sportiefs gaan doen. Ik start wel later dan de andere kandidaten. Maar ik heb er wel zin in.”

De actrice kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Linda Dekker in GTST. Maar naast acteren zingt ze ook, zo bestormde ze de hitlijsten met Linda, Roos en Jessica met ‘Ademnood’. Het is niet de eerste keer dat de actrice mee doet aan een ijsdansshow. Zes jaar terug deed ze ook mee aan Dancing on Ice, van RTL 4. Hier kwam ze helaas niet erg ver.

Babette zal samen met Remy Bonjaski, Tim Douwsma, Michael Boogerd, Danny de Munk, Sieneke, Beau van Erven Dorens, Kim Feenstra, Inge de Bruijn, Ralf Mackenbach, Vivian Reijs, en Monique en Jenny Smit gaan strijden op de ijsbaan. De ijsdansshow is vanaf 28 januari elke zaterdagavond te zien op SBS 6.

Bron: www.dansenophetijs.nl

Geef een reactie