Home / Bio’s / Thijs Kramer

Thijs Kramer

Naam: Thijs Kramer
Acteur: Miro Kloosterman (1 september 2014 t/m heden)

Woning: Huize Kramer
Werk: Advocaat/Manager van Rikki

Burgerlijke stand: Relatie met Rikki de Jong

Zus: Sacha Kramer

Liefdes:
Rikki de Jong
Anna Brandt

Vrienden:

1. thijs kramer moet op roten uit de serrie

2. ja dat klopt thijs moet op roten hij maakt alles kapot

3. Thijs kramer
    Ontvoert

4. Leer eerst Nederlands voordat je commentaar levert

5. Justin Vuurens

6. sjoerd heeft goed gereageerd op aantijgingen van thijs.
    thijs provoceerde hem. dus eigen schuld dikke bult.
    vind thijs nog erger als ludo sanders. maar dat houd de spaning er ook weer in.

• idd ja ze kijken sjoerd er op aan maar thijs sloeg wel als eerste terwijl sjoerd alleen maar teddy wilde zien om wat af te sluiten en wat doet thijs dus ja idd eigen schuld

• Thijs ging inderdaad te ver maar Sjoerd had beter moeten weten. Hij had gewoon weg moeten lopen want hij was daar om afscheid te nemen van Teddy en dat had hij gedaan. En toch bleef hij naar staan terwijl Thijs steeds zei dat hij weg moest. En om dan iemand zo in elkaar te trappen omdat hij veel te ver ging ik wat hij zei is iets wat kleuters doen: Hij begon dus ik mag nu ook.

• klopt idd ik denk dat het voor sjoerd beter is om even van iedereen afstand te doen even alles verwerken

• Melissa, Thijs liet Sjoerd niet weggaan/weglopen, Thijs hield hem telkens tegen.

Ook wilde Sjoerd alleen verzoenende woorden uitspreken. Maar Thijs was daarvoor Oost-Indisch doof en niet voor rede vatbaar.
        Thijs is een zuiger en daagde Sjoerd uit. Sjoerd krijgt nu overal de schuld van. Erg triest.
        Thijs heeft de eerste klap uitgedeeld en wat hij tegen Sjoerd zei, kon echt niet, kan mij wel voorstellen dat bij Sjoerd op dat moment de stoppen doorsloegen.

Het gedrag van de 2 is natuurlijk niet goed te praten, maar beiden zijn overmand van verdriet en boosheid, ook op elkaars partners.

7. Sjoerd moet ophouden om zich zo druk te maken over Thijs en Rikki en Thijs moet ook ophouden

8. maartje v roovert

waarom staat teddy er niet bij want teddy is z’n dochter

9. Haha vrienden: geen.