Home / Bio’s / Rikki de Jong

Rikki de Jong

Naam: Rikki de Jong
Actrice: Amber Brantjes (1 juni 2006 t/m 6 mei 2010) en Robin Martens (27 september 2010 t/m heden)

Woning: Huize de Jong
Werk: Artiest

Burgerlijke stand: Relatie met Thijs Kramer

Vader: Rik de Jong
Moeder: Anita Dendermonde
Broer:
Job Zonneveld
Kinderen:
Bram Bouwhuis, Teddy Kramer
Grootvader: Bert de Jong , Gerard Dendermonde
Grootmoeder: Maria de Jong, Petra Dendermonde

Liefdes:
Sil Selmhorst
Sjoerd Bouwhuis
Tim Loderus
Thijs Kramer

Vrienden: Rozemarijn van der Zee, Wiet van Houten, Sacha Kramer

1. Ik vind de lach van Rikki echt grappig.
    Als Rikki lacht moet ik ook er om lachen.

2. ze vergeten der dochter bij te zetten bij kinderen

3. dochter teddy die is toch bekant 1 of niet en nog ligt ze in een wandelwagen met een bak normaal kunnen ze al zitte rond 6 maanden en tegen een jaar kunnen ze al een heel eind staan en lopen en de kleine slaapt ook altijd