Home / Spoilers / Spoilers 20 tot en met 24 mei 2019

Spoilers 20 tot en met 24 mei 2019

Maandag 20 mei 2019
Ludo neemt Janine in vertrouwen over zijn plannen met Billy. Anton brengt een serenade. Billy wil dat Shanti voor zichzelf kiest. Janine geeft Rob de gelegenheid om zijn kant van het verhaal te vertellen. Linda verbergt haar verliefde gevoelens.

Dinsdag 21 mei 2019
Shanti slikt haar babynieuws in als de situatie haar helemaal niet bevalt. JoJo is reuzeblij als Rover thuiskomt maar is niet blij als hij er meteen vandoor wil. Billy toont aan Linda hoeveel macht zij heeft.

Woensdag 22 mei 2019
JoJo waardeert het als Kimberly en Lana een anti-Rover-dag voor haar organiseren. Wat grappig begint, eindigt in een catastrofe. Aysen wil van Zoë weten wat zij precies heeft zien gebeuren tussen Rik en Jet.

Donderdag 23 mei 2019
Daan geniet van de ruzie tussen Rik en Zoë. JoJo maakt misbruik van haar blessure terwijl Zoë getuige is van een geheime ontmoeting. Nina blijft moeite doen de relatie van haar ouders te redden tot ze de waarheid hoort.

Vrijdag 24 mei 2019
Amir wordt overrompeld door een move die hij niet zag aankomen. Linda doet grote moeite om Rover dicht bij zich te houden. Rik deelt zijn nieuwe bestaan met Daan, niet wetende dat Daan daar de oorzaak ervan is.

8 reacties

  1. ze kunnen deze site net zo goed opdoeken man, altijd veel te laat met updates waar jullie vroeger weleens de snelste waren.

  2. Klopt @Peterrr. De spoilers t&m 14 juni 2019 zijn al beschikbaar c.q. bekend.

  3. Indd. Die andere Site is beter.

  4. R.I.P. GTSTFanclub

  5. Deze site is dood!

  6. Die smerige asielzoeker er nog steeds? En zogenaamd een goed arts.. walgelijk, in de praktijk is het allemaal tuig. GTST wil een mooi beeld van deze mensen neerzetten walgelijk.

  7. Vreselijk die Valentijntje ,Rovertje, en Kimmetje met hun vlog, dit boeit toch echt niemand. Ik zap ze gelijk weg. En nu gaan we weer op de gezondheidstoer alles suikervrij, bruinbrood ect. Er zit totaal geen verhaallijn meer in jammer.

  8. Wat heb jij een bedorven karakter zeg.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten