Home / Nieuws / Aysen en Zoë binnenkort niet meer te zien in Meerdijk

Aysen en Zoë binnenkort niet meer te zien in Meerdijk

RTL heeft aan 6 Inside bevestigd dat zowel Dilan Yurdakul en Anouk Maas binnenkort stoppen met hun werkzaamheden bij GTST. Volgens 6 Inside heeft Anouk zelfs al afscheid genomen van haar collega’s.

GTST zonder Aysen is al bijna niet meer in te denken. Al sinds januari 2012 vertolkt Dilan Yurdakul de rol van Aysen Baydar en in die tijd heeft Aysen een hoop opschudding veroorzaakt in Meerdijk. Dilan zou een half jaar vrij willen hebben om te schrijven waarmee een terugkeer wellicht nog wel in de pen zit.

In september 2017 kwam Zoë voor het eerst in beeld. Op dat moment nog als Sugar girl maar al snel werd ze, vooral dankzij Laura, door de inwoners van Meerdijk in hun hart gesloten. Anouk Maas speelt naast haar rol in GTST ook rollen in musicals. Wellicht wilt ze zich hier meer op gaan richten?

Op welke manier de twee Meerdijk verlaten is op dit moment nog onduidelijk en of er een mogelijkheid is dat ze op een later tijdstip terugkeren weten we dus ook nog niet.

1. Wanneer laatste uitzending van seizoen?

2. @Jan Jansen, vrijdag 5 juli 2019.

3. Deze website is ook niet meer wat het geweest is, het laatste nieuws en spoilers dateren nog van mei. Dan heb ik hier maar het laatste nieuws van GTST:

Rob Bekkers is niet meer. De Meerdijkse therapeut is overleden aan de gevolgen van een luchtembolie. Met een injectiespuit is een grote hoeveelheid lucht in zijn bloedbaan gespoten.

Janine is ontroostbaar en denkt dat Ludo iets met de dood van Rob te maken heeft. Mede door een afscheidsbriefje, vingerafdrukken en beveiligingsbeelden van het ziekenhuis komt de politie echter al snel tot de conclusie dat Rob zelf een eind aan zijn leven heeft gemaakt. Maar is het wel zelfmoord? Het lijkt er namelijk op dat de therapeut is vermoord door (of in opdracht van) Billy de Palma.

Meerdere malen bedreigde Billy Rob door hem haarfijn duidelijk te maken dat zijn leven binnenkort ‘ineens’ voorbij kan zijn. Ook vertelde ze vlak voor Robs overlijden tegen Ludo dat het moment van Robs sterven niet zo heel lang meer op zich zou laten wachten.

Het huwelijk tussen Ludo Sanders en Billy de Palma behoort binnenkort tot het verleden. In opdracht van Rob Bekkers werden Ludo en Billy door Carmen (Mia Janssen) gedwongen om met elkaar te trouwen. Nu Carmen in een gesloten inrichting zit en Rob is overleden, houdt niets Ludo en Billy nog tegen om hun huwelijk zo snel mogelijk te ontbinden.

Intussen denkt Ludo dat Billy verantwoordelijk is voor de dood van Rob. Het feit dat hij dit ook bij de politie heeft gemeld, zet kwaad bloed bij Billy. Ontstaat er opnieuw een strijd tussen de twee? En komen Ludo en Janine door de scheiding weer bij elkaar?