Home / Nieuws / Gaat Sarah Chronis voor opschudding in Meerdijk zorgen?

Gaat Sarah Chronis voor opschudding in Meerdijk zorgen?

Nog maar net bekomen van haar avontuur bij wie is de Mol waar ze Merel Westrik ontmaskerde als de Mol begint Sarah Chronis aan een nieuw avontuur bij GTST. Ze gaat hierin de rol van Romy Dublois spelen, een gids in Lapland. Haar debuut zal ze maken tijdens de 6000e aflevering en dat kan best wel eens voor wat opschudding zorgen!

Sarah zegt over Romy: “Zij is de gids van de mannen die een vrijgezellenuitje hebben in Lapland. En de mannen zijn flink onder de indruk van haar, al heeft zij alleen maar oog voor één iemand uit de groep.”

Wie dat is weten we uiteraard nog niet, maar dit kan bijna niet zonder consequenties blijven…

Bekijk hier wat Sarah er zelf over zegt:

1 reactie

  1. Ze kan de tweelingzus van Sjors gaan spelen, hou ze bijna niet uit elkaar! Leuke verhaallijn wel. 😉

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten