Home / Spoilers / Spoilers 14 tot en met 18 januari 2019

Spoilers 14 tot en met 18 januari 2019

Maandag 14 januari 2019
Rik en Zoë veroorzaken een explosieve situatie in De Rozenboom. Nina is de vele leugens van Bing helemaal zat en Sjors probeert de politie ervan te overtuigen dat zij onderzoek moeten doen naar Bing. Aysen ontvangt valse sms’jes.

Dinsdag 15 januari 2019
Zoë krijgt een onmogelijke opdracht waar ze wanhopig van wordt. Sjors betrekt Rover bij een inbraak. Ludo krijgt een alarmerend telefoontje van Bing. Na een biecht aan JoJo vraagt Nina haar om hulp. Lucas kan de traumatische gebeurtenissen van de afgelopen tijd niet uit zijn hoofd zetten.

Woensdag 16 januari 2019
Aysen raakt verwikkeld in een vuurgevecht. Janine is verbijsterd als Ludo haar inlicht over wie er vermoedelijk achter de aanslagen zit. Anton kan niet ontkennen dat hij heel erg gecharmeerd is van Shanti.

Donderdag 17 januari 2019
Nina zet Daan in bij een actie waar ze Bing buiten wil houden. Waar Sjors twijfelt aan Bing, blijft Amir in zijn vriend geloven. Shanti probeert een werkplek te versieren maar wordt door Kimberly dwarsgezeten.

Vrijdag 18 januari 2019
Mark kondigt verhuisplannen aan. Janine krijgt een verontrustend bericht over Lucas. Ondanks meelevend liefdesadvies van anderen, forceert JoJo zich toch. Lana neemt Linda in vertrouwen over haar sabotage.