Home / Nieuws / Spoilers 22 tot en met 26 oktober 2018

Spoilers 22 tot en met 26 oktober 2018

Maandag 22 oktober 2018
Sjors verwijt Amir dat zijn geheim hun verhouding op scherp heeft gezet. Een romantische afspraak van Bing wordt twee keer verstoord: Door een vervelende dagelijkse realiteit en daarna nog een keer door iets aparts. Aysen geeft Zoë een gevoelige emotionele klap.

Dinsdag 23 oktober 2018
Mark voelt zich vreselijk wanneer hij de situatie van Marieke niet naar zijn hand kan zetten. Anton trapt op de rem wanneer Lucas overenthousiast zonnepanelen promoot. Nina dringt erop aan dat Bing uitzoekt of de identiteit van JoJo klopt.

Woensdag 24 oktober 2018
Laura krijgt een plan als ze ziet dat het tussen Noud en Kimberly niet echt soepel loopt. Als JoJo Lucas en Rover ontmoet, voelt ze bij een van hen direct vlinders in haar buik. Amir werpt zich op als begeleider van Nina.

Donderdag 25 oktober 2018
Janine ziet dat haar zusje achteruit gaat en bedenkt een manier om haar geestelijk actief te houden. Daan boekt een overwinning maar ook een verlies. Flo voert actie voor het behoud van een historische boom.

Vrijdag 26 oktober 2018
Rover haalt een vervelende truc uit om Noud op een zijspoor te zetten. Als Noud ontwaakt, is hij niet in zijn eigen huis. Kimberly is zenuwachtig voor een lezing die ze in De Rozenboom geeft. Nina heeft last van hormonale buien.

1. Jojo is het zusje van bing!

2. Gespeeld door stephanie van eer!

3. Er staat Lucas, maar misschien bedoelen ze Q.

4. @anoniem, Jojo weet waarschijnlijk (nog) niet dat Lucas homosexueel is. Dus is ’t wel correct wat er staat

5. Ook voor een homo, kunnen mensen vlinders voelen.

6. Ook daar staan die “vlinders” los van.

7. Reactie was voor Moud

8. @saskia en @Anoniem, klopt helemaal. Dat bedoelde ik ook zeker niet met mijn reactie dat homo’s geen “vlinders” kunnen hebben of krijgen.

Begrijpelijk lezen misschien??

9. Nina en Amir worden denk ik verliefd door de zwangerschap.