Home / Nieuws / Guido Spek rent door het Afrika Museum voor CJP

Guido Spek rent door het Afrika Museum voor CJP

Speciaal voor CJP en Museum TV laat Guido Spek zich van zijn sportieve kant zien. In een battle moet hij in 10 minuten een aantal opdrachten vervullen. Lukt het niet? Dan moet hij in het leembad!

“De Bingo Battle is een reeks van zeven challenges waarin een BN’er door een museum rent om in 10 minuten tijd zoveel mogelijk items af te strepen van de bingokaart. Als het hen niet lukt om alle items af te strepen dan moeten ze een tegenprestatie doen, want anders staat er natuurlijk niets op het spel!”

De eerste kandidaat van de battle is Guido Spek die in het Afrika Museum de volgende opdrachten moet vervullen:

Lukt het Guido om de battle te winnen? Of kunnen we zien hoe hij aan het eind van de aflevering in een leembad terecht komt?

Kijk snel op de website van Bingo Battle!