Home / Nieuws / Vandaag de laatste dag van Martine: Hafkamp verlaat GTST!

Vandaag de laatste dag van Martine: Hafkamp verlaat GTST!

Wie denkt dat de cliffhanger van dit jaar met Martine Hafkamp is moeten we teleurstellen: Inge Ipenburg is vanavond voor het laatst te zien in GTST. Haar comeback als ’soapbitch’ Martine Hafkamp zit er alweer op. Maar de deur blijft openstaan. „Martine gaat nóóit dood.”

Ipenburgs nieuwe boek Moordenaarsstorm zat een langere soaprentree in de weg. „Ik heb na lang aarzelen gezegd: ik wil best, maar echt een vastgelegde periode. Zelf dacht ik aan twee keer twee maanden, dat zijn drie maanden achtereen geworden, anders was het niet handig qua verhaallijn.” Zo vertelt ze aan de telegraaf.

Lees hier het hele verhaal in de Telegraaf: „In een tijd dat mensen altijd wat te klagen hebben dacht ik dat ze wel dingen zouden zeggen als: ’had je geen werk meer?’ Of ’wat heb je een oude kop gekregen’.”

1 reactie

1. gtst henri hensenfanclub.nl19556 vind ikleuks