Home / Acteurs / Inge Schrama / Inge Schrama (Sjors) bedankt fans voor de vele reacties

Inge Schrama (Sjors) bedankt fans voor de vele reacties

Via Instagram heeft Inge Schrama laten weten dankbaar te zijn voor de vele reacties van fans op haar bericht van woensdag waarin ze aangaf lichamelijk op te zijn.

“Zo dankbaar, ben ik, voor de liefdevolle reacties. Zoveel herkenning en compassie. Dat hield ik niet voor mogelijk”, schrijft Inge op Instagram. “Ik voel me enorm gesteund en verbonden. Zo zacht als naar mij, wees dat ook naar jezelf.” schrijft Inge.

Omdat ze ziek is, is ze tijdelijk niet te zien in GTST en word haar rol gespeeld door Melissa Drost.