Home / Nieuws / GTST kleren shoppen

GTST kleren shoppen

Consumenten die fan zijn van de kledingstijl van GTST-personages Lorena, Rikki, Lucas, Wiet, Nina, Bianca, Janine, Bing en Noud, kunnen nog terecht bij Wehkamp. De webshop bevat outfits in de stijl van de negen soapkarakters.

De website Wehkamp heeft in samenwerking met de soap besloten om een selectie kleding aan te bieden, die speciaal door de GTST-stylisten zijn geselecteerd. De GTST redactie van de soap krijgt maandelijks honderden vragen binnen waar kijkers de outfits van de soapsterren kunnen kopen.

Naast kleding zijn er ook woonaccessoires te vinden, geïnspireerd op de woonstijlen van karakters uit de serie, zo meldt Fashion United. De samenwerking tussen Wehkamp en GTST loopt tot eind april.

Ga hier naar de GTST Webshop

1. Waaauw gaaf zeg!
    Nu kun je een leuke outfit aan die bijvoorbeeld lorena welis aan hebt gehad en zo combineren!

🙂 🙂 🙂 (-: (-: (-:

2. Dit is al een paar weken zo.

3. Vind het jammer dat de kledingstijl van Aysen er niet is ..

4. Ik heb een vraagje in de gtst aflevering van Gister 11-11-2014 . Zag je Lorena op het graf en toen vond ik dat ze een super mooie witte jas aan had Waar is die besteld of gekocht want ik wil die jas ook wel. Heb namelijk een nieuwe winter jas nodig. Alleen hoop ik dat de jas niet al te duur is . Groetjes Lola

5. Ja ik ben ook op zoek naar die jas die ze aanhad bij het graf van haar moeder, vanwaar is die jas?

6. ik wil ook graag weten waar die jas vandaan komt. en ook wil ik graag weten waar die broek van lorena vandaan komt die ze 13-11-2014 aanhad een soort slangenprint is het

7. Ik zag deze week de afleveringen waar Bing een mooie trui aan had. Waar is dezee koop?

8. gisteren 25 nov zag ik dat Bianca een heel leuk jasje /vestje aanhad waar is die te koop ?

9. 4 dec. 2014 had bianca een leuke jurk aan. waar kan je die kopen ??

10. Ik ben opzoek naar de oranje, zwart en wit gestreepte blouse die sjors aan had in aflevering 5054

11. Ik zou graag willen weten waar het ecru wollige vestje van Bianca uit aflevering 5063 van 14 jan 2015 te koop is.

12. Iedereen ziet toch wel dat je hier geen antwoord krijgt? Beter mail of twitter je de redactie van gtst, dit is geen officiele fansite.

13. bing waar haal je truitjes

14. enig idee welk merk blouses Ludo Sanders draagt?

15. Waar is het blousje van nina van die ze deieg op 22 november?

16. Waar van maxime haar broek met slangenprint?

17. Wat voor bloesje had rikki aan een zwart met een printje

18. Linda droeg afgelopen maandag een blauwe wollen jas toen ze bij Bill kwam. Van welk merk is deze jas en waar is hij te koop?

19. Zoë droeg gister een zwarte jas toen ze bij Bing in Box kwam. Welk merk is deze jas…. zooohhh leuk!!

20. Wie weet van welk merk die gave roze muts is die Kimberley al een paar dagen draagt?

21. Yvonne Westbroek

Waar is de zwarte blouse te koop die Zoe aanhad op de boot/steiger aflevering 12-01-2018

22. Betsy zimmerman

Waar is de blouse van Laura ( goede tijden slechte tijden ) te koop. Zwart met witte strepen rond 18 januari 2018. Ik hoop op antwoord Groetjes Betsy Zimmerman

23. Waar is de blauwe blouse te koop die loes aan had. Afl. van 22 januari

24. Iemand enig idee waar de Top/Shirt van Linda vandaan komt?Die ze vandaag 14-06-2018 droeg de kleur is geel.

25. Kan iemand mij de link sturen waar ik de top/Shirt kan kopen die Linda op 14-06-2018 aan had kleur geel.Ik wacht met smart op een van jullie reacties.

26. Ik zou graag willen weten waar de overslag jurk van Nina te koop is van de aflevering van 27-6-18.

27. Wil graag weten waar de blazer van Zoë te koop is, van dinsdag 4 september 2018

28. Waar komt het gele pak van Zoë vandaan?

29. 20-11-2018 draagt janine een super mooie blauwe jurk met gouden knopen.
    Waar zou ik deze jurk kunnen bestellen??

30. Nina heeft op 6/12/18 een blauwe blousejurk aan. Wetrn jullie waar ik die kan kopen?

31. Jo.

Hallo ik vindt de kleding lijn van Q Bouwhuis stijlvol en best wel cool.
    Het is echt ook wel mijn smaak,en draag deze stijl ook echt altijd.

32. Waar is de witte bontjas met kleuren van zoe te koop? Prachtig!!