Maandag 15 oktober
Sjoerd heeft plannen en stelt Tim een ultimatum. Bing ontdekt dat hij een belangrijke afspraak is vergeten. Nuran en Aysen krijgen ruzie om iets lulligs, maar er zit uiteraard veel meer achter. Rik bereidt een warm welkom voor.

Dinsdag 16 oktober
Uit pure verveling regelt Lucas een spannend afspraakje voor Janine. Aysen is gealarmeerd als ze merkt dat Bing haar met een smoes om de tuin wil leiden. Ze gaat op onderzoek uit. Tim maakt kennis met de sportief-fanatieke kant van Anton.

Woensdag 17 oktober
Sjors beweert dat ze klaar is met Mike, maar haar fantasie gaat op de loop met haar. Bovendien komt ze Mike in de lift tegen. Rikki moet Sjoerd intomen als hij uit zijn dak gaat over zijn familieproblemen. En dus heeft Sjoerd iets goed te maken.

Donderdag 18 oktober
Anton is de ijzige sfeer in huis zat en probeert Bianca voor zich te winnen. Sjors brengt Mike in een lastige positie bij Nina. Jef vindt het geen goed idee dat Jack een ingrijpende verrassing voor Lorena buiten haar om aan het regelen is.

Vrijdag 19 oktober
Bing betrapt Aysen als zij in zijn privézaken neust, maar Aysen vindt dat Bing zich vreemd gedraagt en bijt zich in de zaak vast. Janine is nerveus over haar sentimental journey en is Ludo’s achterdochtige gedrag meer dan zat. Nuran wordt onzeker gemaakt door Rikki’s gedrag.