Maandag 1 oktober
Mike voelt zich verraden na een bekentenis van Nina. Jack neemt zijn lot in eigen hand. Bing neemt geen genoegen met hoe Sjors hem behandelt. Ludo en Janine staan lijnrecht tegenover elkaar in een liefdeskwestie.

Dinsdag 2 oktober
Sjors verwijt zichzelf wat ze Bing heeft aangedaan. Aysen ontdekt dat Rik nog steeds gevoelens heeft voor Nuran.Lucas probeert Bilal zo ver te krijgen dat hij de uitdaging van het leven aangaat.

Woensdag 3 oktober
In Sjoerds ogen maakt Tim een grote fout. Sjors zoekt troost en stort haar hart uit bij Mike. Nina wordt er helemaal gek van dat iedereen zich maar met haar scheiding bemoeit. Bing verkeert in tweestrijd.

Donderdag 4 oktober
Lucas raakt zwaar teleurgesteld in Bilal. Yvon maakt kennis met een ongemakkelijke kant van Rik. Nuran vindt dat Aysen zich te veel met haar privéleven bemoeit en wil hart niet meer als getuigen bij haar huwelijk

Vrijdag 5 oktober
Nuran en Bilal gaan trouwen. Door Riks eerlijkheid komen Yvon en hij in een crisis. Sjoerd en Tim maken grappen ten koste van Anton. Mike wil niet dat Bianca zich met zijn liefdesleven bemoeit.