Er is een lotendief in Meerdijk. Noud is bang om Nina kwijt te raken en Amy gaat door met haar grote plan. Spanning in Meerdijk, lees snel verder..

Maandag 21 mei:
Rikki biecht aan Sjoerd een leugen op. Noud is bang Nina kwijt te raken omdat hij niet in de stalker gelooft. De lotendiefstal zet de relatie van Rik en Yvon op scherp. Nuran wordt betrapt als ze romantisch aan het chatten is.

Dinsdag 22 mei:
Rikki probeert haar fout recht te zetten, maar er komt telkens iets tussen. Janine doet een belangrijke ontdekking en gaat, ondanks haar belofte aan Ludo, toch op onderzoek uit. Noud wordt woedend op Mike en Nina is daar getuige van. Maxime krijgt te
horen hoe slecht het met Nina gaat.

Woensdag 23 mei:
Bing en Aysen komen heftig in conflict. Nina krijgt aanwijzingen dat er iets raars is met Amy. Lorena wil dat Jack de lotendief opspoort, maar Jack heeft belangrijkere zaken aan zijn hoofd. Rikki heeft last van haar geweten.

Donderdag 24 mei:
Janine bijt zich vast in haar zoektocht naar bewijs tegen Maxime. Nuran krijgt onaangekondigd bezoek. Jack laat zich niet onder druk zetten. Wat een gezellige avond voor Ludo had moeten zijn, loopt door een bekentenis van Anton nogal uit de hand.

Vrijdag 25 mei:
Janine kan niet geloven wat ze ontdekt heeft. Nina en Ludo zijn het absoluut niet eens over het opheffen van de beveiliging. Rik mist Yvon. Maxime pleegt een geheimzinnig telefoontje. Amy krijgt een pakketje, waarvan ze de inhoud niet aan Lucas wil laten zien.