Ludo betrapt Amy met de dagboeken van Isabella. Is Amy geïnspireerd door Isabella? Nuran wil Rik en Yvon uit elkaar drijven. Dit gaat echter niet zo soepel. En Anton en Bianca lijken eindelijk weer nader tot elkaar te komen. Lees snel verder..

Maandag 14 mei:
Janine en Ludo kiezen de getuigen voor hun huwelijk, dit zet kwaad bloed. Bing beseft dat hij met liegen niet verder komt bij Jack. Ludo betrapt Amy met de dagboeken van haar gestoorde moeder. Als Janine haar jacht op Maxime niet lijkt te staken, irriteert dit Lucas mateloos

Dinsdag 15 mei:
Nuran heeft een plan om Rik in te laten zien dat Yvon niet te vertrouwen is. Bianca ontdekt dat Anton achter haar rug om plannen maakt. Janine moet alles uit de kast halen om haar band met Lucas te herstellen.

Woensdag 16 mei:
Aysen verwijt Jack dat hij haar via het werk wil straffen. Ludo twijfelt of Nina’s stalker wel echt bestaat. Rik en Yvon merken dat Nuran hun geluk in de weg staat. Nuran wil met Lorena op mannenjacht.

Donderdag 17 mei:
Bing wil weten wat hij moet doen om Jack zijn mond te laten houden. Nuran is bloednerveus als zij op een jongen af moet stappen. Jef en zijn medespelers winnen een leuke prijs in de loterij, maar dan ontdekt Jef iets.

Vrijdag 18 mei:
Nina voelt zich verraden door haar hele familie. Aysen en Lorena vliegen elkaar in de haren. Als Anton Bianca op aangename wijze weet te verrassen, zijn ze weer even ouderwets samen en verliefd.