Anton en Bianca vinden het moeilijk hun huwelijk te redden. De stalker van Nina komt steeds dichterbij. Ludo en Janine verrassen elkaar. En Ludo heeft een grote verrassing voor zijn familie. Lees snel verder..

Maandag 23 april:
Nina probeert Noud ervan te overtuigen dat ze weet wie de stalker is. Janine krijgt een dossier over Maxime in handen. Ludo weet Janine te verrassen ( en andersom ook.) Mike krijgt allerlei verwijten over zich heen.

Dinsdag 24 april:
Rik vraagt door als hij merkt dat er iets met Bing aan de hand is. Ludo verliest zijn geduld bij Janine. Aysen moet Nuran een geheim opbiechten. Door Jack krijgt Nina hoop op een oplossing in de stalkerzaak.

Woensdag 25 april:
Anton verwijt Bianca dat zij hem niet steunt in zijn pogingen hun huwelijk te redden. Maxime zoekt afleiding bij een andere man als zij Anton niet uit haar gedachten kan bannen. Mike heeft de hulp van Sjoerd nodig. Bing belooft open kaart te spelen tegen Sjors, maar verbindt daar wel voorwaarden aan.

Donderdag 26 april:
Bianca wil dat Anton haar alle details vertelt over zijn affaire. Lorena vangt een ruzie tussen Bing en Aysen op en gaat op onderzoek uit. Maxime kan een ontmoeting met Anton niet voorkomen. Nuran baalt enorm dat zij steeds moet liegen voor haar zus.

Vrijdag 27 april:
Het tijdstip van de doodsbedreiging van Nina kruipt steeds naderbij. Maxime kan zich niet langer groot houden en zoekt steun bij Rik. Bianca weet echt niet meer wanneer Anton liegt of de waarheid spreekt. Ludo heeft een grote verrassing voor de hele familie.