Sjoerd en Bianca willen de familie bij elkaar hebben. Lorena doet er alles aan om Jack niet kwijt te raken. Nina heeft een nieuwe laptop, maar er gebeuren allemaal rare dingen op haar pc. Lees snel verder..

Maandag 2 april:
Maxime probeert een confronterend gesprek met Bianca te ontlopen. Sjoerd dringt er bij Anton op aan dat hij aandacht geeft aan zijn gezin. Lorena en Lucas zoeken een manier om Aysen op Non-actief te stellen.

Dinsdag 3 april:
Aysen probeert Bing te betrekken bij haar oorlog tegen Lucas. Er gebeuren onverklaarbare dingen op Nina’s gloednieuwe laptop. Lorena moet alles op alles zetten om Jack niet op haar te laten afknappen.

Woensdag 4 april:
Aysen zit Bing op de huid, letterlijk en figuurlijk. Bianca eist dat Anton meedenkt als ze een grafsteen voor Edwin moeten kiezen. Rik moet zich uit een romantische, maar benarde situatie smoezen.

Donderdag 5 april:
Het irriteert Nina dat Noud haar niet gelooft, Aysen hoort dat er een aanklacht tegen haar is ingediend. Lucas hoop vervliegt als Jack hem verhoort. Rik ergert zich aan Jef, die vindt dat Rik zich met Saskia belachelijk gedraagt.

Vrijdag 6 april:
Anton zoekt Maxime op en krijgt een schokkend nieuwtje te horen. Nuran en Rik krijgen ruzie om Saskia. Nina gaat Noud te lijf. Bianca wil alle ellende uit het verleden afsluiten en organiseert een familiebijeenkomst.