Mike zit achter Nina aan. Lucas en Lorena hebben het aan de stok met Aysen, de affaire van Anton en Maxime lijkt uit te lekken en Rikki vraagt Laura om hulp. Lees snel verder..

Maandag 19 maart:
Lucas en Lorena maken zich zorgen over de uitkomst van hun stunt. Aysen is zich niet bewust van wat ze veroorzaakt heeft. Mike improviseert een medische actie. Jack schrikt als hij naar het ziekenhuis wordt geroepen.

Dinsdag 20 maart:
Bing ontdekt iets verontrustends. Rikki wordt onzeker door Bianca en vraagt Laura om hulp.
Janine vindt het vreemd dat Bianca geen idee heeft waar Anton is. Mike probeert indruk te maken op Nina.

Woensdag 21 maart:
Een manipulerende Bianca weet Sjoerd en Rikki uit elkaar te drijven. Anton gaat uit zijn dak als Janine hem beschuldigt van overspel. Aysen dient een klacht in tegen Lorena en Lucas. Lorena begint een tegenoffensief.

Donderdag 22 maart:
Aysen gaat in de fout als ze een bekentenis van Lucas wil forceren. Jack zet Lorena onder druk over wat er met Aysen gebeurd is. Bing verrast Sjors, maar zij slaat zijn aanbod af. Mike zit achter Nina aan.

Vrijdag 23 maart:
Bianca’s wereld stort in door een actie van Rikki. Noud probeert Nina ervan te overtuigen dat ze zich de bedreiging heeft ingebeeld. Anton en Maxime verplaatsen hun geheime affaire naar een afgelegen hotel.