In de shortie van maandag is het al te zien. Nuran heeft een relatie met Danny gehad. Vandaar dat ze zich afgelopen vrijdag verstopte achter een auto toen Danny langs liep.

In de uitzending van maandag zien we dat Nuran wel heel geïnteresseerd is in Danny. Ze wil alles van hem weten. Niet veel later zien we haar een foto uit haar tas halen waarop zij en Danny heel intiem staan. Het interessante aan deze foto is dat hij genomen is op 25 juni 2005. Dat was nog voor Danny in Meerdijk kwam wonen.

Er wordt veel gespeculeerd onder de fans en menig fan denkt dat Nuran Iris, de overleden vriendin van Danny is. Hier schreef Danny het boek Duizend Tranen over. Deze Iris is gestorven aan kanker en hiermee had Danny een enorme liefdesgeschiedenis.

Daarnaast wordt er ook gespeculeerd dat Danny Nuran iets aan heeft gedaan. Aysen zal Danny 10 februari namelijk hard aanpakken als hij in de buurt van Nuran komt.

Wat er precies heeft gespeeld tussen Danny en Nuran is de vraag. Wel weten we dat het in ieder geval om een liefdesrelatie is gegaan en dat deze verhaallijn naar alle waarschijnlijkheid tot het afscheid van Danny gaat leiden.