Goede Tijden Slechte Tijden zal over twee maanden twee actrices rijker zijn. De 21-jarige Dilan Yurdakul en de 24-jarige Toprak Yalçiner zullen de rollen van de zusjes Aysen en Nuran Baydar spelen. Meerdijk zal dus multicultureel worden.

De twee zusjes zullen voor heel wat opschudding zorgen in het fictieve plaatsje. “Eigenlijk is Goede Tijden kleurloos in de verhaallijnen. Het gaat om liefde, bedrog, om emoties. Daarin verschilt het verhaal van de zusjes Baydar niet. Maar het zou onzin te zijn om te ontkennen dat ik blij ben dat ze Turks zijn. We hebben bewust gekozen voor meer kleur.” vertelt producent Kennard Bos.

“Elk personage in GTST heeft een duistere kant.” vertelt Dilan geheimzinnig over haar personage Aysen. Het is nog even wachten, maar eind januari zullen we de zusjes voor het eerst zien en zullen we te weten komen wat deze duistere kant is.