Home / De GTST Awards 2011 / De GTST Awards | Het beste Decor | Stemronde 1

De GTST Awards | Het beste Decor | Stemronde 1

Na de zeer succesvolle nominatie rondes, start De GTST Awards 2011 met de 2e fase, De stemrondes! Samen met jullie gaan we o.a. opzoek naar de beste acteur, de beste actrice, het beste decor, de leukste nieuwkomer en de beste gastrol. Kortom we blikken terug op een fantastisch seizoen van onze favoriete soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden tijdens deze 5e editie van De GTST Awards.

De GTST Awards | Het beste Decor | Stemronde 1

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Stemmen doe je door op je favoriet te klikken en vervolgens op stem te klikken!

1. huize sanders natuurlijk

2. Huize Sanders! En dat vind ik altijd al 🙂

3. Huize Maxime ze mooi op details geled 🙂

4. ik ga voor huize maxime, veel mooie details die niet te veel aanwezig zijn.

5. huize Sanders

6. Renske sijmonsma